Toiminta

Patten Pensionaatti on kuntouttavan palveluasumisen yksikkö, osittaista tukea, ohjausta ja kannustusta tarvitseville henkilöille. Pensionaatissa palvelu toteutetaan päivittäin tapahtuvana parityöskentelynä. Pienyhteisössä jokaisella asukkaalla on oma huoneensa. Yhteiset tilat ovat tarkoitettu sosiaaliseen kanssakäymiseen ja yhdessä toimimiseen.

Palvelun tavoitteena on auttaa asukasta suunnittelemaan, ylläpitämään ja kehittämään omaa elämäänsä niin, että hän pystyisi tulevaisuudessa asumaan ja integroitumaan yhteiskuntaan itsenäisesti. Parityöskentelynä tapahtuvan ohjauksen tarkoitus on auttaa asukkaita kohtaamaan toisensa ja henkilökunnan tasavertaisina, jolloin sosiaalisen kanssakäymisen mahdollisuudet auttavat meitä jokaista selviytymään arjen haasteista.

Patten Pensionaatti on yhteydessä kuntien sosiaalitoimiin, edunvalvojiin, omaisiin, muihin asumispalvelua tuottaviin yksikköihin sekä kansalaisiin, jotka ovat kiinnostuneet asumaan tulevaisuudessaan tällaisessa kodissa tai tuomaan tänne omaisensa, joka ei enää selviydy omassa kodissaan.

Patten Pensionaattiin on laadittu Turvallisuusselvitys, Pelastussuunnitelma, Lääkehoitosuunnitelma ja seuranta- ja muistilomakkeita, jotka kaikki omalta osaltaan tukevat kodissamme elämistä.

Tuetun asumisen lisäksi Patten Pensionaatti tarjoaa kotipalvelua Kemiönsaarella. Kotipalvelun tavoitteena on mahdollistaa asiakkaiden kotonaan asuminen mahdollisimman pitkään, sekä antaa tukea ja apua omassa kodissa selviytymiseen silloin, kun se syystä tai toisesta on vaikeutunut. Kotipalvelun asiakkaita voivat olla kaikki, jotka syystä tai toisesta tarvitsevat ulkopuolista apua selviytyäkseen omissa kodeissaan.

Mielekstä puuhaa löytyy kaikille     Kalstamme ahkerasti ja kalaa tulee!     Juhlimme aina kun on aihetta siihen! Syntymäpäivät, nimipäivät jne huomioidaan

Meidän blogista voi lukea enemmän meidän toiminnasta, klikkaa linkkiä.  http://pattespensionat.blogspot.fi/