Tervetuloa kotiin!

 

Tulet sitten asumaan tai työhön Patten Pensionaattiin, olet yhtä toivottu ja haluttu henkilö. Täällä kohtaat ystävällisen hengen ja miljöön, jossa kaikki talossa olevat tuntevat yhteenkuuluvuutta ja empatiaa toisiaan kohtaan. Autamme täällä toinen toisiamme selviytymään päivistämme.Toimimme yhdessä ja erikseen. Annamme tilaa toisillemme olla oma itsensä. Meistä jokaisella on hyvät puolemme, joita tuomme tähän taloon,  ja tuemme tässä tavoitteessa toisiamme.

Kokoonnumme ruokailemaan saman pöydän ympärille ja toisinaan saamme jopa ruokavieraitakin iloksemme. Ruoka tehdään täällä. Joskus myös asukkaat laittavat ruokaa koko talolle. Yhteistoimin selviämme myös kodin siivouksista, tiskeistä ja pyykistä. Saunailtoja vietämme kahdesti viikossa.

Tämä kodinomainen ja ihmisläheinen palveluasuminen, tarjoaa mahdollisuuden kokea elämää sen positiivisessa merkityksessä. Kaikkien ilona talossa on myös pieni Vili, joka on muuttanut vanhoilla päivillään tänne asumaan. Vili on pieni koira suurella egolla.

Patten Pensionaatti on sosiaalinen yhteisö, joka tarjoaa asukkailleen aitoa, lämmintä ja yksilöä kunnioittavaa asumispalvelua, jossa inhimillisyys, luottamus ja avoimuus ovat toiminnan perusarvoja.

Olet tervetullut tutustumaan meidän palveluihin!

Lisää meidän arjesta ja toiminnasta löydät osoitteesta www.pattespensionat.blogspot.fi